×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweeds koningspaar in Nederland

  Bezoek in teken van vriendschap

  Koning Carl Gustaf en koningin Silvia van Zweden zijn in Nederland. Ze arriveerden op dinsdagochtend op het vliegveld van Rotterdam. Ze werden daar opgewacht door koningin Beatrix, die het Zweedse koningspaar met zoenen begroette. De banden tussen het Nederlandse en Zweedse vorstenhuis zijn zeer nauw. De Nederlandse prinses Louise werd ooit zelfs koningin van Zweden. En in de afgelopen eeuw ontstond een mooie traditie. Koningin Juliana was peettante van koning Carl Gustaf en Beatrix werd dat van Victoria. Op haar beurt werd de Zweedse kroonprinses peettante van prinses Amalia. Dinsdagavond vindt er op paleis Noordeinde een staatsbanket plaats ter ere van de Zweedse gasten. Op woensdag bieden Carl Gustaf en Silvia de belangrijkste leden van de Nederlandse koninklijke familie een diner aan.

  21 april 2009 - 13:58