×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zweden verwacht snel verloving prins Carl Philip

  Vriendin van prins op familiefoto: teken huwelijk nabij

  Zweden verwacht snel verloving prins Carl Philip

  Zweedse media verwachten dat koning Carl Gustaf niet lang meer zal wachten met de aankondiging van de verloving van prins Carl Philip met Sofia Hellqvist. Dit omdat de vriendin van de prins afgelopen weekeinde voor het eerst ook op een officiële familiefoto is verschenen, een teken van koninklijke goedkeuring.

  Sofia Hellqvist was met Carl Philip in de slotkerk bij de ‘lysning’ of officiële kerkelijke huwelijksaankondiging van het huwelijk van Carl Philips zus prinses Madeleine en de Brits-Amerikaanse zakenman Chris O’Neill. Na afloop kwamen ze gezamenlijk het paleis uit en bij de familiefoto stonden Sofia en Carl Philip naast elkaar. In koninklijke kringen was het altijd gebruikelijk dat vriendinnen of vrienden pas meetelden op het moment dat er sprake was van een verloving.

  Sofia Hellqvist heeft al langer proefgedraaid, maar dan op gepaste afstand. Zo was ze recent bij de uitvaart van prinses Lilian en vorig jaar bij de doop van prinses Estelle. Ze kwam dan apart van de koninklijke familie binnen en zat tussen de andere genodigden. Het voormalige fotomodel heeft sinds 2010 een relatie met Carl Philip. Het paar woont sinds 2011 samen in een huis in Djurgården.

  Carl Philip is de enige zoon van koning Carl Gustaf en koningin Silvia. Zijn oudere zus kroonprins Victoria huwde in 2010, zijn jongere zus Madeleine trouwt op 8 juni.

  22 mei 2013 - 09:56