×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zoontje voor Floris en Aimee

  We noemen hem Willem Jan'

  Zoontje voor Floris en Aimee

  Prinses Aimée heeft 1 juli 2013 om 13.32 uur in Ziekenhuis Bronovo te Den Haag het leven geschonken aan een kerngezonde zoon. 'Wij zijn ontzettend gelukkig en heel erg dankbaar met de geboorte van onze zoon Willem Jan,' aldus de ouders. Het jongetje woog bij de geboorte 3650 gram. Het is het derde kind van Prins Floris en Prinses Aimée. In oktober 2007 werd dochter Magali geboren en in juli 2009 haar zusje Eliane. Het elfde kleinkind van Prinses Margriet en Pieter van Vollenhoven krijgt de roepnaam Willem Jan. De volledige naam luidt Willem Jan Johannes Pieter Floris van Vollenhoven. De kleine lijkt te zijn vernoemd naar Willem Jan van Vollenhoven, de in 2006 overleden broer van Pieter van Vollenhoven.


  1 juli 2013 - 17:09