×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Zien: zo werken de Zweedse royals vanuit huis

  En dat doen ze niet in hun joggingbroek

  Zien: zo werken de Zweedse royals vanuit huis

  Het Zweedse koningspaar heeft zich teruggetrokken op slot Stenhammar. Toch staat dat hun werkzaamheden niet in de weg. Net als vele anderen hebben Carl Gustav en Silvia zich gestort op een nieuwe manier van werken.


  Digitaal overleg

  Vanuit het slot houden koning Carl Gustaf en koningin Silvia via de computer vergaderingen die ze normaal zouden bijwonen. Dinsdag had de koning digitaal overleg met kroonprinses Victoria en prins Daniel. Ze bespraken samen met enkele ambtenaren de coronacrisis in het land en wat dat betekent voor de agenda van de royals in de komende weken.

  Achter slot (Haga) en grendel

  Overigens werken Victoria en Daniel al sinds vorige week vanuit hun eigen huis slot Haga. Maandag had het paar al enkele gesprekken gevoerd met organisaties die bij het bestrijden van de coronacrisis een belangrijke rol spelen.

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Kungahuset (@kungahuset) op

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Kungahuset (@kungahuset) op

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  25 maart 2020 - 08:57