×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • [ WIN! ] Limited Edition mok en bord van Blond Amsterdam

  Retweet of deel via Facebook en win 1 van de 5 sets

  Ter gelegenheid van het aftreden van onze koningin Beatrix en de inhuldiging van onze nieuwe koning Willem-Alexander, hebben Femque en Janneke van Blond-Amsterdam een Limited Edition mok (€9,95) en bord (€14,95) gemaakt. Een must-have voor elke koningshuisliefhebber!

  Voor deze grote dag op 30 april 2013 hebben de ontwerpsters van Blond-Amsterdam een ontwerp gemaakt waar Beatrix, Willem-Alexander en Maxima tussen de vrolijke appeltjes van oranje staan afgebeeld. Een uniek aandenken aan deze speciale dag in de herkenbare Blond stijl! De mok en het bord zijn verkrijgbaar in o.a. de Blond-Amsterdam flagship store en webshop: www.blond-amsterdam.com.

  In samenwerking met Blond Amsterdam mag Royalty 5 sets van bord en mok t.w.v. € 24,90 verloten. Kans maken? Retweet het twitterbericht of deel het bericht van Facebook.

  16 april 2013 - 15:37