×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • [ WIN! ] Limited Edition mok en bord van Blond Amsterdam

  Retweet of deel via Facebook en win 1 van de 5 sets

  Ter gelegenheid van het aftreden van onze koningin Beatrix en de inhuldiging van onze nieuwe koning Willem-Alexander, hebben Femque en Janneke van Blond-Amsterdam een Limited Edition mok (€9,95) en bord (€14,95) gemaakt. Een must-have voor elke koningshuisliefhebber!

  Voor deze grote dag op 30 april 2013 hebben de ontwerpsters van Blond-Amsterdam een ontwerp gemaakt waar Beatrix, Willem-Alexander en Maxima tussen de vrolijke appeltjes van oranje staan afgebeeld. Een uniek aandenken aan deze speciale dag in de herkenbare Blond stijl! De mok en het bord zijn verkrijgbaar in o.a. de Blond-Amsterdam flagship store en webshop: www.blond-amsterdam.com.

  In samenwerking met Blond Amsterdam mag Royalty 5 sets van bord en mok t.w.v. € 24,90 verloten. Kans maken? Retweet het twitterbericht of deel het bericht van Facebook.

  16 april 2013 - 15:37