×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate verwachten eerste kindje

  Kate in het ziekenhuis wegens zwangerschapsmisselijkheid

  William en Kate verwachten eerste kindje

  ‘De hertog en hertogin van Cambridge zijn verheugd om aan te kondigen dat de hertogin van Cambridge in verwachting is van een baby’, meldt St. James’s Palace over het blijde nieuws van William en Kate. De koningin en prins Philip, prins Charles en Camilla en prins Harry en de leden van beide families zijn verheugd met het nieuws.

  De hertogin werd deze middag naar het King Edward VII Hospital in Londen vervoerd, vanwege zwangerschapsmisselijkheid, Hyperemesis Gravidarum. Omdat ze in een vroeg stadium van de zwangerschap verkeert, blijft ze daarom enkele dagen in het ziekenhuis en zal na een periode van rust weer terug naar huis gaan.

  Kort na de bekendmaking van het nieuws raakte de website van het paar overbelast door het grote aantal mensen dat op zoek was naar het blijde nieuws.

  3 december 2012 - 17:10