×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • William en Kate met baby naar Diana’s graf

  Deze herfst naar Althorp schrijft Sunday People

  William en Kate met baby naar Diana’s graf

  Prins William is van plan om samen met Catherine en baby George naar het ouderlijk huis van prinses Diana te gaan. Dat schrijft Sunday People vandaag. Landgoed Althorp is niet alleen het huis van de Spencers, daar is ook de laatste rustplaats van lady Di. Deze emotionele pelgrimsreis, zoals de krant het omschrijft, zou deze herfst plaatsvinden. Zowel William als Harry schijnen regelmatige bezoekers te zijn van het graf van hun moeder, dat op een klein eilandje van het landgoed is gelegen. Enkele weken voor hun huwelijk in april 2011 nam William ook Kate mee naar het graf, om er bloemen neer te leggen.


  Ook wordt er geschreven dat William de aanwezigheid van zijn moeder nog altijd voelt, net als zijn broer Harry. De kersverse vader is vastbesloten dat er een sterke band moet zijn met de oma van de baby, die in augustus 1997 overleed. George moet meekrijgen in zijn opvoeding wat voor een bijzonder persoon Diana, prinses van Wales, is geweest. Tijdens de trip is er ook de kans voor George om zijn oudoom te ontmoeten, de Earl Spencer, de broer van Diana.

  Anders dan andere troonopvolgers brengt George zijn eerste tijd niet door binnen de paleismuren, maar in het huis van de Middletons in Bucklebury. Er wordt zelfs gefluisterd dat de eerste officiële foto’s daar zullen worden gemaakt en wel door Diana’s favoriete fotograaf Mario Testino. Hij was ook verantwoordelijk voor de verlovingsfoto’s van de hertog en hertogin van Cambridge.

  28 juli 2013 - 10:35