Placeholder

William en Kate met baby naar Diana’s graf

Prins William is van plan om samen met Catherine en baby George naar het ouderlijk huis van prinses Diana te gaan. Dat schrijft Sunday People vandaag. Landgoed Althorp is niet alleen het huis van de Spencers, daar is ook de laatste rustplaats van lady Di. Deze emotionele pelgrimsreis, zoals de krant het omschrijft, zou deze herfst plaatsvinden. Zowel William als Harry schijnen regelmatige bezoekers te zijn van het graf van hun moeder, dat op een klein eilandje van het landgoed is gelegen. Enkele weken voor hun huwelijk in april 2011 nam William ook Kate mee naar het graf, om er bloemen neer te leggen.

Ook wordt er geschreven dat William de aanwezigheid van zijn moeder nog altijd voelt, net als zijn broer Harry. De kersverse vader is vastbesloten dat er een sterke band moet zijn met de oma van de baby, die in augustus 1997 overleed. George moet meekrijgen in zijn opvoeding wat voor een bijzonder persoon Diana, prinses van Wales, is geweest. Tijdens de trip is er ook de kans voor George om zijn oudoom te ontmoeten, de Earl Spencer, de broer van Diana.

Anders dan andere troonopvolgers brengt George zijn eerste tijd niet door binnen de paleismuren, maar in het huis van de Middletons in Bucklebury. Er wordt zelfs gefluisterd dat de eerste officiële foto’s daar zullen worden gemaakt en wel door Diana’s favoriete fotograaf Mario Testino. Hij was ook verantwoordelijk voor de verlovingsfoto’s van de hertog en hertogin van Cambridge.