×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima volgende maand op bezoek bij koningin Elizabeth

  Koningspaar op kennismakingsbezoek naar Verenigd Koninkrijk

  Willem-Alexander en Máxima volgende maand op bezoek bij koningin Elizabeth

  Willem-Alexander en Máxima gaan volgende maand op bezoek bij koningin Elizabeth. Het gaat niet om een staatsbezoek, maar om een kennismaking. Zoals de koning voorafgaand aan zijn inhuldiging al bekendmaakte, is hij van plan om snel alle buurlanden af te gaan zodra hij staatshoofd zou zijn. Op 19 en 20 juli staat in dat kader een kennismakingsbezoek van de koning gepland aan het Verenigd Koninkrijk. Formeel moet nog een definitief akkoord vanuit Buckingham Palace komen.


  4 juni 2013 - 21:42