×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima volgende maand op bezoek bij koningin Elizabeth

  Koningspaar op kennismakingsbezoek naar Verenigd Koninkrijk

  Willem-Alexander en Máxima volgende maand op bezoek bij koningin Elizabeth

  Willem-Alexander en Máxima gaan volgende maand op bezoek bij koningin Elizabeth. Het gaat niet om een staatsbezoek, maar om een kennismaking. Zoals de koning voorafgaand aan zijn inhuldiging al bekendmaakte, is hij van plan om snel alle buurlanden af te gaan zodra hij staatshoofd zou zijn. Op 19 en 20 juli staat in dat kader een kennismakingsbezoek van de koning gepland aan het Verenigd Koninkrijk. Formeel moet nog een definitief akkoord vanuit Buckingham Palace komen.


  4 juni 2013 - 21:42