×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander en Máxima volgende maand op bezoek bij koningin Elizabeth

  Koningspaar op kennismakingsbezoek naar Verenigd Koninkrijk

  Willem-Alexander en Máxima volgende maand op bezoek bij koningin Elizabeth

  Willem-Alexander en Máxima gaan volgende maand op bezoek bij koningin Elizabeth. Het gaat niet om een staatsbezoek, maar om een kennismaking. Zoals de koning voorafgaand aan zijn inhuldiging al bekendmaakte, is hij van plan om snel alle buurlanden af te gaan zodra hij staatshoofd zou zijn. Op 19 en 20 juli staat in dat kader een kennismakingsbezoek van de koning gepland aan het Verenigd Koninkrijk. Formeel moet nog een definitief akkoord vanuit Buckingham Palace komen.


  4 juni 2013 - 21:42