×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander bezoekt Generatietuin

  Koning Willem-Alexander bracht dinsdag een bezoek aan de eerste Generatietuin van Nederland in Den Haag. Hij sprak met ouderen en kinderen die samen tuinieren.


  In woon-zorgorganisatie Stichting Saffier de Residentiegroep is de eerste Generatietuin van Nederland gevestigd. Kwetsbare woonzorgbewoners werken hier met kinderen van de naschoolse opvang uit de buurt in de tuin. Zij verbouwen samen groenten en fruit, zaaien kruiden en bloemen, oogsten en eten gezamenlijk de producten uit de tuin.

  18 juni 2013 - 15:49