×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander bezoekt Generatietuin

  Koning Willem-Alexander bracht dinsdag een bezoek aan de eerste Generatietuin van Nederland in Den Haag. Hij sprak met ouderen en kinderen die samen tuinieren.


  In woon-zorgorganisatie Stichting Saffier de Residentiegroep is de eerste Generatietuin van Nederland gevestigd. Kwetsbare woonzorgbewoners werken hier met kinderen van de naschoolse opvang uit de buurt in de tuin. Zij verbouwen samen groenten en fruit, zaaien kruiden en bloemen, oogsten en eten gezamenlijk de producten uit de tuin.

  18 juni 2013 - 15:49