×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander bezoekt Generatietuin

  Koning Willem-Alexander bracht dinsdag een bezoek aan de eerste Generatietuin van Nederland in Den Haag. Hij sprak met ouderen en kinderen die samen tuinieren.


  In woon-zorgorganisatie Stichting Saffier de Residentiegroep is de eerste Generatietuin van Nederland gevestigd. Kwetsbare woonzorgbewoners werken hier met kinderen van de naschoolse opvang uit de buurt in de tuin. Zij verbouwen samen groenten en fruit, zaaien kruiden en bloemen, oogsten en eten gezamenlijk de producten uit de tuin.

  18 juni 2013 - 15:49