×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Willem-Alexander bezoekt Generatietuin

  Koning Willem-Alexander bracht dinsdag een bezoek aan de eerste Generatietuin van Nederland in Den Haag. Hij sprak met ouderen en kinderen die samen tuinieren.


  In woon-zorgorganisatie Stichting Saffier de Residentiegroep is de eerste Generatietuin van Nederland gevestigd. Kwetsbare woonzorgbewoners werken hier met kinderen van de naschoolse opvang uit de buurt in de tuin. Zij verbouwen samen groenten en fruit, zaaien kruiden en bloemen, oogsten en eten gezamenlijk de producten uit de tuin.

  18 juni 2013 - 15:49