×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Waterproject in woestijn ‘cadeau’ voor Willem-Alexander

  Koning Willem-Alexander Waterproject in Negevwoestijn Israel

  Waterproject in woestijn ‘cadeau’ voor Willem-Alexander

  Ter ere van de inhuldiging van Koning Willem-Alexander heeft het Joods Nationaal Fonds (JNF) een waterproject ontwikkeld midden in de Negev woestijn. Het Koning Willem-Alexander waterproject is de bekroning op een prachtige traditie tussen het Nederlandse Koninklijk Huis en Israel. Het Koning Willem-Alexander Waterproject ligt bij het dorp Mitspe Ramon aan de rand van een grote krater in de woestijn. De temperatuur kan hier oplopen tot boven de 40 graden. Door de ontwikkeling van dit waterproject, waarbij water gerecycled wordt, zijn de inwoners niet langer gedwongen om kostbaar drinkwater te gebruiken om hun gewassen te bevloeien en nemen de ontwikkelingskansen in dit woestijngebied toe.

  JNF heeft van Willem-Alexander toestemming gekregen zijn naam aan dit waterproject te verbinden. Elke donateur die bijdraagt aan dit project zal in het Inhuldigingsboek van het JNF komen te staan welke zal worden aangeboden aan de nieuwe koning. Een groot aantal bebossingsprojecten van het JNF dragen al de namen van leden van het koningshuis.

  8 april 2013 - 14:10