×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Waterproject in woestijn ‘cadeau’ voor Willem-Alexander

  Koning Willem-Alexander Waterproject in Negevwoestijn Israel

  Waterproject in woestijn ‘cadeau’ voor Willem-Alexander

  Ter ere van de inhuldiging van Koning Willem-Alexander heeft het Joods Nationaal Fonds (JNF) een waterproject ontwikkeld midden in de Negev woestijn. Het Koning Willem-Alexander waterproject is de bekroning op een prachtige traditie tussen het Nederlandse Koninklijk Huis en Israel. Het Koning Willem-Alexander Waterproject ligt bij het dorp Mitspe Ramon aan de rand van een grote krater in de woestijn. De temperatuur kan hier oplopen tot boven de 40 graden. Door de ontwikkeling van dit waterproject, waarbij water gerecycled wordt, zijn de inwoners niet langer gedwongen om kostbaar drinkwater te gebruiken om hun gewassen te bevloeien en nemen de ontwikkelingskansen in dit woestijngebied toe.

  JNF heeft van Willem-Alexander toestemming gekregen zijn naam aan dit waterproject te verbinden. Elke donateur die bijdraagt aan dit project zal in het Inhuldigingsboek van het JNF komen te staan welke zal worden aangeboden aan de nieuwe koning. Een groot aantal bebossingsprojecten van het JNF dragen al de namen van leden van het koningshuis.

  8 april 2013 - 14:10