×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • WA en Máxima komen bij Elizabeth thuis

  Mogelijk kan ook Philip er even bij zijn

  WA en Máxima komen bij Elizabeth thuis

  Koningin Elizabeth ontvangt het nieuwe Nederlandse koningspaar op 10 juli thuis, op Windsor Castle. Dat biedt de mogelijkheid aan haar echtgenoot prins Philip (92) om zijn gezicht ook even te laten te zien tijdens de informele ontvangst. Het bezoek aan Elizabeth is het vierde buitenlandse kennismakingsbezoek van de koning en koningin. Prins Philip moet twee maanden herstellen na een kijkoperatie in zijn buik die hij begin deze maand in een Londense kliniek onderging. Hij heeft in die tijd geen publieke optredens en zijn aanwezigheid bij het kennismakingsbezoek van Willem-Alexander en Máxima is allerminst zeker.

  Anders dan bij de eerdere kennismakingsbezoeken in Luxemburg, Duitsland en Denemarken staan er vooralsnog geen ontmoetingen op het programma met regeringsleiders of de voorzitter van het parlement.

  27 juni 2013 - 13:20