×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • WA en Máxima komen bij Elizabeth thuis

  Mogelijk kan ook Philip er even bij zijn

  WA en Máxima komen bij Elizabeth thuis

  Koningin Elizabeth ontvangt het nieuwe Nederlandse koningspaar op 10 juli thuis, op Windsor Castle. Dat biedt de mogelijkheid aan haar echtgenoot prins Philip (92) om zijn gezicht ook even te laten te zien tijdens de informele ontvangst. Het bezoek aan Elizabeth is het vierde buitenlandse kennismakingsbezoek van de koning en koningin. Prins Philip moet twee maanden herstellen na een kijkoperatie in zijn buik die hij begin deze maand in een Londense kliniek onderging. Hij heeft in die tijd geen publieke optredens en zijn aanwezigheid bij het kennismakingsbezoek van Willem-Alexander en Máxima is allerminst zeker.

  Anders dan bij de eerdere kennismakingsbezoeken in Luxemburg, Duitsland en Denemarken staan er vooralsnog geen ontmoetingen op het programma met regeringsleiders of de voorzitter van het parlement.

  27 juni 2013 - 13:20