×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Volgende royal baby in aantocht

  Babybuikje gespot bij Zara Phillips

  Volgende royal baby in aantocht

  Het is inmiddels te zien dat Zara Phillips zwanger is. The Telegraph spotte de kleindochter van de Britse koningin Elizabeth donderdag bij een paardenrace in Goodwood met een buikje.


  Vriendinnen van de 32-jarige Zara bewonderden haar buik en raakten haar buik aan in de hoop de baby te voelen. Volgens de Britse krant is Phillips nu ongeveer vier maanden in verwachting van haar eerste kindje met haar man Mike Tindall.

  De dochter van prinses Anne deed het gelukkig rustig aan en besloot even niet bovenop een paard te klimmen. Phillips liet eerder weten zo lang mogelijk te willen paardrijden. Twee weken geleden speelde ze dan ook nog gewoon een potje polo.

  Het kindje van Zara en Mike zal 16e in de lijn van de Britse troonopvolging zijn. Het wordt het vierde achterkleinkind van Elizabeth en prins Phillip.

  2 augustus 2013 - 10:24