×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: Parels en tiara’s bij Staatsbanket

  Aan het eind van de eerste dag van het Staatsbezoek van koningin Beatrix aan Duitsland, nodigt bondspresident Wulff het gezelschap uit voor een staatsbanket. Na aankomst mogen alle genodigden de gastheer en gastvrouw én de gasten te hand schudden tijdens de passage. Na een redevoering door de bondspresident, spreekt ook de koningin over het bezoek, om tot besluit het glas te heffen.

  15 april 2011 - 21:29