×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Video: deze Italiaanse prins heeft wel een heel bijzondere baan

  Mamma mia!

  Video: deze Italiaanse prins heeft wel een heel bijzondere baan

  Ok, de baan an sich is leuk, maar niet heel bijzonder. Toch is het niet wat je verwacht van een prins.


  Dancing with the Stars

  Prins Emanuele Filiberto van Savoye – oftewel de prins van Venetië – is de enige mannelijke kleinzoon van Umberto II. Umberto was de laatste koning van Italië en regeerde een luttele 34 dagen voordat Italië formeel werd uitgeroepen tot een republiek en de mannelijke leden van de koninklijke familie verbannen werden. Toen zij na een grondwetswijziging in 2002 weer naar huis mochten, was Emanuele inmiddels 30 jaar en zette hij zijn glamoureuze bestaan voort. Zo begon hij een kledinglijn en won hij onder andere de Italiaanse versie van Dancing with the Stars.

  LEES OOK:

  Prins Pasta

  Inmiddels heeft de prins zijn dansschoenen aan de wilgen gehangen en startte hij een nieuwe onderneming. Tijdens een reis naar Los Angeles ontdekte hij de populariteit van streetfoodtrucks in de stad. Én het gebrek aan Italiaanse gerechten. Reden genoeg om hierop in te spelen. Vanuit zijn truck in de kleuren van het huis van Savoye verkoopt hij tegenwoordig handgemaakte pasta.

   

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door Prince of Venice Food Truck (@princeofvenicefoodtruck) op

  Bron: Tatler

  19 februari 2020 - 14:52