×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Vanaf nu online: Royalty filmpjes

  De site van Royalty is alweer een paar weken ‘online’. Duizenden mensen die geïnteresseerd zijn in koninklijk nieuws hebben inmiddels kennisgemaakt met deze aanvulling op het tijdschrift Royalty. Naast nieuws en achtergronden zullen hier ook filmpjes te zien zijn van koninklijke gebeurtenissen, van toen en nu. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de inhuldiging van koningin Beatrix, de traan van Máxima of het huwelijk van Floris en Aimée. Als u zelf een leuk filmpje heeft van een lid van de Koninklijke Familie, dan kunnen we dat ook voor u op onze site plaatsen. Op dit moment zijn er filmpjes geplaatst bij de biografiën van onder andere koningin Beatrix, prinses Máxima, prins Willem-Alexander,  prins Constantijn en prinses Margriet.... Klik snel op de op de carrousel van Oranjes bovenaan de pagina en geniet van de leukste filmpjes.


  22 september 2008 - 15:45