×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Vaderschap schrikt prins William niet af

  Prins is niet bang voor slapeloze nachten

  Vaderschap schrikt prins William niet af

  Het aanstaand vaderschap schrikt prins William niet af. Dat zei de prins maandag tijdens een bezoek aan het nieuwe Help for Heroes revalidatiecentrum in Tidworth. William, die de opening samen met zijn broer prins Harry verrichtte, kreeg onder meer een teddybeer aangeboden met daarop een slabbetje met de tekst ‘mijn vader is een held’.

  “Kijkt u er naar uit, Sir” vroeg de drievoudig geamputeerde korporaal Josh Boggi over het vaderschap aan William. “Enorm” antwoordde de hertog van Cambridge, wiens vrouw Kate in juli is uitgerekend. “Maar alle moeders kijken me meewarig aan wanneer ik dat zeg. Wacht maar, zeggen ze, tot de lange slapeloze nachten”, voegde William eraan toe.

  Boggi, die beide benen en een arm verloor tijdens een actie in Afghanistan, raadde de prins aan vooral te genieten van de baby.

  21 mei 2013 - 10:21