×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Uitvaartdienst prins Friso begonnen

  Alle kinderen in het wit gekleed

  Uitvaartdienst prins Friso begonnen

  In de Stulpkerk in Lage Vuursche is vrijdag rond drie uur de uitvaartdienst voor prins Friso begonnen. Daarna wordt hij begraven op het kerkhof bij de kerk.
  De uitvaart heeft een strikt besloten karakter. Voor de dienst onder leiding van dominee Carel ter Linden en de aansluitende begrafenis zijn alleen familie en vrienden uitgenodigd. Kort voor het begin van de dienst liepen de leden van de koninklijke familie van kasteel Drakensteyn naar de kerk. Prinses Beatrix en prinses Mabel liepen voorop, met aan hun hand de dochters Luana en Zaria die in het wit gekleed zijn. Daarachter volgden koning Willem-Alexander en koningin Máxima en hun kinderen Amalia, Alexia en Ariane, net als alle kinderen in het wit. Naar schatting wonen 100 genodigden de dienst bij.

  16 augustus 2013 - 15:25