×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Uitreiking Appeltjes en Kroonappels dit jaar in Amsterdam

  142.827 mensen stemden dit weekend voor Kroonappels

  Uitreiking Appeltjes en Kroonappels dit jaar in Amsterdam

  Afgelopen weekend hebben 142.827 mensen hun stem uitgebracht op hun favoriet van 4000 verschillende initiatieven voor de Kroonappels van het Oranje Fonds. Ter gelegenheid van de troonswisseling is het Oranje Fonds op zoek gegaan naar de mooiste sociale initiatieven van het Koninkrijk. De mooiste, beste, succesvolste en leukste sociale initiatieven worden op donderdag 16 mei, tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Appeltjes van Oranje, beloond met een beeldje en een geldprijs. Dat vindt normaal plaats op paleis Noordeinde, maar vanwege het speciale jaar en de extra prijs wordt uitgeweken naar het Paleis op de Dam in Amsterdam.

  Vanaf woensdag is er een nieuwe stemronden waarin deelnemers van verschillende regio’s op initiatieven uit andere regio’s kunnen stemmen. Op donderdag 18 april komen alle regionale winnaars bij elkaar en komt er per categorie een winnaar uit de bus. Zij winnen een Appeltje van Oranje én € 50.000,=

  18 maart 2013 - 10:45