×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Tweede kindje voor Floris en Aimée

  Baby wordt juli 2009 verwacht

  Drie weken na de geboorte van het tweede kindje van Pieter-Christiaan en Anita maken Floris en Aimée bekend dat ook zij een tweede kindje verwachten. In het bericht van de Rijksvoorlichtingsdienst staat te lezen dat het stel erg blij is met de zwangerschap van prinses Aimée. De kleine wordt begin juli 2009 verwacht. Floris en Aimée zijn al ouders van het 1-jarige meisje Magali. Zij werd op 9 oktober 2007 geboren in het VU ziekenhuis in Amsterdam.

  Foto PPE-Agency

  10 december 2008 - 13:49