×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Strenge beveiliging bij ziekenhuis Kate

  Medewerkers kregen duidelijke instructies

  Strenge beveiliging bij ziekenhuis Kate

  De veiligheidsmaatregelen in het St. Mary's ziekenhuis in Londen zijn nu al aangescherpt. Kate bevalt naar alle waarschijnlijkheid in de Lindo-vleugel binnen enkele dagen van haar eerste kind en het personeel heeft duidelijke instructies waar het zich aan moet houden, schrijft People.


  “Op de vleugel waar Kate zal bevallen, is de beveiliging heel streng”, vertelt een medewerkster van het ziekenhuis. “We moeten onze namen opschrijven wanneer we op de vleugel komen en wanneer we weggaan.” Ook heeft ze een geheimhoudingsovereenkomst moeten tekenen.

  Het 25-jarige personeelslid kan niet wachten tot Kate de koninklijke baby in ‘haar ziekenhuis’ ter wereld brengt. “Bij elke theepauze vraag ik: ‘Is ze er al?’ Het is al een week het gesprek van de dag. Maar we weten dat het een koninklijke baby is, dus privacy is heel belangrijk.”

  Niets menselijks is het ziekenhuispersoneel vreemd, dus er zijn weddenschappen gesloten over de naam van de baby, en of het een jongen of een meisje is.

  15 juli 2013 - 08:30