×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Spaanse prinsessen blijven thuis vanwege coronavirus

  Besmettingsgeval op school

  Spaanse prinsessen blijven thuis vanwege coronavirus

  Het coronavirus heeft een behoorlijke invloed op het leven van de Spaanse royals. Zo heeft het Spaanse koningspaar flinke aanpassingen gemaakt in de agenda en blijven de prinsessen thuis van school.


  Concert gecanceld

  Koning Felipe en koningin Letizia zouden dinsdagavond een concert bijwonen ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de terroristische aanslagen in Madrid in 2004, maar het concert gaat niet door. Ook verplichtingen later deze week zijn afgezegd door het Spaanse hof.

  LEES OOK:

  Wel naar Parijs

  Het koningspaar is vooralsnog wel van plan om woensdag af te reizen naar Parijs voor een ontmoeting met de Franse president Emmanuel Macron en zijn vrouw Brigitte. Daarna zouden Felipe en Letizia een herdenking bijwonen op het Trocadéro ter gelegenheid van de Europese dag van de slachtoffers van het terrorisme.

  Scholen dicht

  De prinsessen Leonor en Sofía blijven de komende week thuis; de scholen in Madrid zijn een paar dagen dicht vanwege het coronavirus. Op hun school werd een paar dagen geleden besmettingsgeval geconstateerd. Maar dit was geen reden tot paniek, aldus de Spaanse kranten.

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  11 maart 2020 - 16:08