×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Spaanse kroonprins wordt 45

  Spaanse kroonprins wordt 45

  Het is een mooie dag voor kroonprins Felipe van Spanje. Hij is woensdag namelijk 45 jaar geworden. “Sommige mensen vinden mij te serieus, maar ik vind dat ik wel humor heb”, vertelde hij aan Hello Magazine.”Ik vind het leuk om te denken dat ik eigenlijk niet anders ben dan de rest van de wereld. Een koning moet volgens mij niet vergeten hoe het is om een gewoon mens te zijn”, aldus de prins.

  Het blad schrijft dat Felipe en zijn vrouw Letizia zeer moderne leden van de koninklijke familie zijn. Felipe heeft opleidingen gedaan in verschillende takken van de krijgsmacht waar hij later hoge rangen in ontving, hij heeft een master diploma in de studie Internationale betrekkingen, hij spreekt vloeiend Frans en Engels. Daarnaast is hij volgens het blad heel erg gewoon ondanks zijn status.

  Felipe en zijn vrouw hebben samen twee dochters, Leonor en Sofia. Hij is de enige zoon van koning Juan Carlos (foto) en koningin Sofía en zal later de troon overnemen van zijn vader.

  30 januari 2013 - 12:45