Slecht nieuws voor fans van The Crown

Hoopte jij ook op een verhaallijn rondom het drama van Harry en Meghan?

Susie Mackie – executive producer van de show – sluit dat naar eigen zeggen uit.

“We houden het liever bij geschiedenis”

“Het is op z’n minst héél onwaarschijnlijk”, zegt Mackie. “We zijn namelijk in het algemeen niet van plan om de hedendaagse gebeurtenissen in het koningshuis te verfilmen. We houden het liever bij de geschiedenis.”

LEES OOK:

Seizoen 4

De eerste twee seizoenen van The Crown spelen zich af tijdens de jonge jaren van Elizabeth II, toen ze net de troon besteeg. Het derde seizoen focust zich op de periode tussen de jaren ’60 en ’70. Het aangekondigde seizoen 4 zal zich afspelen in de jaren ’80. In de eerste seizoenen werd de rol van Elizabeth vertolkt door Claire Foy. In het huidige seizoen – na een tijdsprong – speelt Olivia Colman de Queen.

Speelt Meghan zichzelf?

“Wat we ook doen met de show na seizoen 4, ik betwijfel zeer dat we ooit tot op het punt in de tijd zullen raken waarop Meghan en Harry de monarchie verlaten.” Haar reactie komt na de vele oproepen van fans, die na de ‘Megxit’ al reikhalzend uitkeken naar het achtste seizoen van The Crown. “Gezien Meghan tegen die tijd toch geen titel meer heeft en weer aan het werk is, kan ze misschien zichzelf spelen”, klonk het onder de fans.

Bron: HLN.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen