×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Slecht nieuws voor fans van The Crown

  Susie Mackie - executive producer van de show - spreekt

  Slecht nieuws voor fans van The Crown

  Hoopte jij ook op een verhaallijn rondom het drama van Harry en Meghan?


  Susie Mackie – executive producer van de show – sluit dat naar eigen zeggen uit.

  “We houden het liever bij geschiedenis”

  “Het is op z’n minst héél onwaarschijnlijk”, zegt Mackie. “We zijn namelijk in het algemeen niet van plan om de hedendaagse gebeurtenissen in het koningshuis te verfilmen. We houden het liever bij de geschiedenis.”

  LEES OOK:

  Seizoen 4

  De eerste twee seizoenen van The Crown spelen zich af tijdens de jonge jaren van Elizabeth II, toen ze net de troon besteeg. Het derde seizoen focust zich op de periode tussen de jaren ’60 en ’70. Het aangekondigde seizoen 4 zal zich afspelen in de jaren ’80. In de eerste seizoenen werd de rol van Elizabeth vertolkt door Claire Foy. In het huidige seizoen – na een tijdsprong – speelt Olivia Colman de Queen.

  Speelt Meghan zichzelf?

  “Wat we ook doen met de show na seizoen 4, ik betwijfel zeer dat we ooit tot op het punt in de tijd zullen raken waarop Meghan en Harry de monarchie verlaten.” Haar reactie komt na de vele oproepen van fans, die na de ‘Megxit’ al reikhalzend uitkeken naar het achtste seizoen van The Crown. “Gezien Meghan tegen die tijd toch geen titel meer heeft en weer aan het werk is, kan ze misschien zichzelf spelen”, klonk het onder de fans.

  Bron: HLN.

  17 januari 2020 - 09:09