×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Safety first: Queen Elizabeth neemt haar eigen anti-corona maatregelen

  Dit deed ze nog niet eerder

  Safety first: Queen Elizabeth neemt haar eigen anti-corona maatregelen

  Koningin Elizabeth treft zo haar eigen maatregelen in de strijd tegen het nieuwe coronavirus. Dinsdag deed de 93-jarige Britse vorstin voor het eerst iets bijzonders bij het uitdelen van lintjes en ridderschappen in Buckingham Palace, zo viel op bij Britse media.


  Primeur

  De koningin droeg voor het eerst handschoenen bij het uitdelen van lintjes en ridderschappen in Buckingham Palace. Dat deed Elizabeth nog niet eerder sinds ze in 1952 koningin werd.

  Blote handen

  De ‘Queen’ staat wel bekend om het dragen van handschoenen bij officiële gelegenheden maar die liet ze tot dusver altijd achterwege bij een lintjesceremonie. Elizabeth is vooralsnog de enige Britse royal die handschoenen draagt. Prins William en zijn vrouw Catherine begonnen hun driedaagse bezoek aan Ierland dinsdag blootshands en ook prins Charles droeg geen handschoenen tijdens een bezoek aan de Royal College of Music in Londen.

   

  LEES OOK:

   

  Dit bericht bekijken op Instagram

   

  Een bericht gedeeld door The Royal Family (@theroyalfamily) op

  Bron: ANP. Beeld: ANP

  4 maart 2020 - 10:04