Ruim 800.000 leerlingen doen mee aan Koningsspelen

In een week tijd hebben al bijna 4.000 basisscholen zich aangemeld voor de Koningsspelen. Dat staat gelijk aan ruim 800.000 leerlingen die samen gaan sporten op 26 april. “Ik vind het enthousiasme voor de Koningsspelen inspirerend en aanstekelijk”, zegt Richard Krajicek van het Nationaal Comité Inhuldiging. Hij roept basisscholen die ook willen meedoen op om zich uiterlijk op 2 april aan te melden. “Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de feestpaketten en de ingrediënten voor het ontbijt op tijd op de scholen zijn.” Woensdag werd bekend dat Jumbo Supermarkten samen met leveranciers en het Nationale Schoolontbijt zorgen dat alle aangemelde scholen de Koningsspelen kunnen beginnen met een gezond ontbijt. Het ontbijt wordt kosteloos verstrekt aan de scholen.

In een week tijd hebben al bijna 4.000 basisscholen zich aangemeld voor de Koningsspelen. Dat staat gelijk aan ruim 800.000 leerlingen die samen gaan sporten op 26 april. “Ik vind het enthousiasme voor de Koningsspelen inspirerend en aanstekelijk”, zegt Richard Krajicek van het Nationaal Comité Inhuldiging. Hij roept basisscholen die ook willen meedoen op om zich uiterlijk op 2 april aan te melden. “Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de feestpaketten en de ingrediënten voor het ontbijt op tijd op de scholen zijn.”
 Woensdag werd bekend dat Jumbo Supermarkten samen met leveranciers en het Nationale Schoolontbijt zorgen dat alle aangemelde scholen de Koningsspelen kunnen beginnen met een gezond ontbijt. Het ontbijt wordt kosteloos verstrekt aan de scholen.