×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ruim 800.000 leerlingen doen mee aan Koningsspelen

  4000 basisscholen aangemeld voor sportdag op 26 april

  In een week tijd hebben al bijna 4.000 basisscholen zich aangemeld voor de Koningsspelen. Dat staat gelijk aan ruim 800.000 leerlingen die samen gaan sporten op 26 april. “Ik vind het enthousiasme voor de Koningsspelen inspirerend en aanstekelijk”, zegt Richard Krajicek van het Nationaal Comité Inhuldiging. Hij roept basisscholen die ook willen meedoen op om zich uiterlijk op 2 april aan te melden. “Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de feestpaketten en de ingrediënten voor het ontbijt op tijd op de scholen zijn.” Woensdag werd bekend dat Jumbo Supermarkten samen met leveranciers en het Nationale Schoolontbijt zorgen dat alle aangemelde scholen de Koningsspelen kunnen beginnen met een gezond ontbijt. Het ontbijt wordt kosteloos verstrekt aan de scholen.


  In een week tijd hebben al bijna 4.000 basisscholen zich aangemeld voor de Koningsspelen. Dat staat gelijk aan ruim 800.000 leerlingen die samen gaan sporten op 26 april. “Ik vind het enthousiasme voor de Koningsspelen inspirerend en aanstekelijk”, zegt Richard Krajicek van het Nationaal Comité Inhuldiging. Hij roept basisscholen die ook willen meedoen op om zich uiterlijk op 2 april aan te melden. “Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de feestpaketten en de ingrediënten voor het ontbijt op tijd op de scholen zijn.”
   Woensdag werd bekend dat Jumbo Supermarkten samen met leveranciers en het Nationale Schoolontbijt zorgen dat alle aangemelde scholen de Koningsspelen kunnen beginnen met een gezond ontbijt. Het ontbijt wordt kosteloos verstrekt aan de scholen.

  25 maart 2013 - 10:30