Placeholder

[ RT & WIN! ] Het prentenboek: ‘De Hoedjes van de Koningin’

Nog even en het is 30 april. De dag dat in Nederland de nieuwe Koning zal worden ingehuldigd. Een dag met feest, oranjebitter en het Wilhelmus! Het prentenboek 'de Hoedjes van de Koningin' van Quinten de Meyere is onlangs verschenen bij Levendig uitgever. Het gaat over een Koningin met wel heel bijzondere hoedjes. Het boek heeft een verrassende ontknoping met een knipoog naar de actualiteit.De koningin is dol op hoedjes. Elke dag van de week draagt ze een nieuwe. Haar kast puilt uit. Nergens in het paleis is nog een plek voor de hoedjes te vinden. Wat nu…

Nog even en het is 30 april. De dag dat in Nederland de nieuwe Koning zal worden ingehuldigd. Een dag met feest, oranjebitter en het Wilhelmus!

Het prentenboek ‘de Hoedjes van de Koningin’ van Quinten de Meyere is onlangs verschenen bij Levendig uitgever. Het gaat over een Koningin met wel heel bijzondere hoedjes. Het boek heeft een verrassende ontknoping met een knipoog naar de actualiteit.

De koningin is dol op hoedjes. Elke dag van de week draagt ze een nieuwe. Haar kast puilt uit. Nergens in het paleis is nog een plek voor de hoedjes te vinden. Wat nu…

Van auteur Quinten de Meyere mag Royalty 3 prentenboeken t.w.v. € 14,95 verloten. Kans maken? Retweet het twitterbericht of deel het bericht van Facebook. Het is ook via internet te koop. Een deel van de opbrengst komt ten goede aan een goed doel.