×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Royals per bus naar huwelijk

  Geen moeite bespaard, wel kosten

  Behalve de koningin en prins Philip, prins Charles en Camilla, zullen alle royals per bus naar het huwelijk van prins William en Kate Middleton worden vervoerd, zo weet Daily Mail. Om kosten te besparen - ook met het oog op beveiliging - is gekozen om een minder gecompliceerde vorm van vervoer naar Westminster Abbey te gebruiken dan een vloot aan luxe automobielen. Eerder heeft de familie al bussen ingezet tijdens het gouden regeringsjubileum van koningin Elizabeth in 2002 en het huwelijk van prins Charles met Camilla. De shuttle service brengt de koninklijke gasten op 29 april naar Westminster Abbey en vervolgens naar Buckingham Palace.


  4 april 2011 - 11:30