×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Royals in touw voor Nobelprijs

  Noorse en Zweedse koninklijke familie bij uitreikingen

  Royals in touw voor Nobelprijs

  De jaarlijkse uitreiking van de Nobelprijs voor de Vrede vindt maandag plaats in het stadhuis van Oslo. De winnaar van de prijs is dit jaar de Europese Unie. Presidenten Herman Van Rompuy, José Manuel Barroso en Martin Schulz nemen de medaille en het diploma in ontvangst.


   Bij de uitreiking is zowel het koninklijk als het kroonprinselijk paar van Noorwegen aanwezig. De Nederlandse minister-president Rutte en Eurocommissaris Neelie Kroes zijn eveneens te gast.

  Later op maandag vinden in Stockholm de uitreikingen plaats voor de Nobelprijs van de natuurkunde, scheikunde, fysiologie en de literatuur. Koning Carl XVI Gustaf is degene die de winnaars de prijzen mag uitreiken. Behalve de koning is ook koningin Silvia aanwezig en het hele gezin. Kroonprinses Victoria, prins Daniel, prins Carl Philip en prinses Madeleine zijn 's avonds eveneens present bij het feestelijke banket, waar ook andere familieleden en laureaten aanschuiven.

  10 december 2012 - 12:14