×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Roemeens-Israëlisch kunstenaarsduo wint Margriet Award

  Margriet, Laurentien en Belgische prinses Astrid present in Brussel

  Roemeens-Israëlisch kunstenaarsduo wint Margriet Award

  Prinses Margriet heeft dinsdagmiddag in The Egg Brussel de naar haar vernoemde prijs van de European Cultural Foundation uitgereikt. Het kunstenaarsduo Dan en Lia Perjovschi uit Roemenië en de Israëlische dirigent Yoel Gamzou wonnen de ECF Princess Margriet Award dit jaar.

  Prinses Laurentien, die met haar gezin in Brussel woont, was ook bij de uitreiking aanwezig. Zij volgde prinses Margriet in 2007 op als president van de ECF en gaf de openingsspeech. Prinses Astrid van België zat ook in het publiek.

  Met de ECF Princess Margriet Award worden denkers, kunstenaars en activisten geëerd die het Europese publiek met hun werk raken en aan het denken zetten over de rol die cultuur en culturele diversiteit in de samenleving spelen. De prijs wordt in samenwerking met de ministeries van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en Buitenlandse Zaken uitgereikt.

  20 maart 2013 - 09:12