×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Pruisische prins dolgelukkig met soulzangeres

  Prins Friedrich Alexander is manager en liefje van Britse soulzangeres

  Pruisische prins dolgelukkig met soulzangeres

  De Pruisische prins Friedrich Alexander is alweer vier jaar dolgelukkig met de Britse soulzangeres Mica Paris. Het is niet het meest voor de hand liggende stel: toen ze elkaar ontmoetten was hij 24 en zij een 39-jarige alleenstaande moeder van twee kinderen. Over het leeftijdsverschil maken ze zich nu geen zorgen meer, zo vertellen de tortelduifjes aan het Amerikaanse blad Hello!, dat deze week hun eerste gezamenlijke fotoreportage publiceert.Dat heeft wel even geduurd, vertelt Mica. “Het heeft me zeker een jaar gekost voordat ik me geen zorgen meer maakte. Ik realiseerde me toen dat ik zelf het probleem was en dat ik met mijn gekke onzekerheden iets heel moois dreigde te verpesten.”

  De muzikante werd niet verliefd op Friedrich Alexanders afkomst. Sterker nog, ze wist hier niets vanaf totdat hij het haar na ongeveer twee maanden vertelde. “Het is niet iets waar mijn familie mee te koop loopt, dus voor mij was het niet belangrijk”, aldus de prins, die nu ook Mica’s manager is.

  Friedrich Alexander is de achter-achterkleinzoon van de laatste Duitse keizer, Wilhelm II.

  12 februari 2013 - 12:40