×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Provinciebezoek Flevoland en Overijssel

  Muziek, bewegen, streekproducten, kroonappels en dorpsfeest op programma

  Provinciebezoek Flevoland en Overijssel

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima reizen 19 juni af naar Flevoland en Overijssel. In de eerste provincie bezoeken zij Almere, Lelystad, Emmeloord en Ens. De Rijksvoorlichtingsdienst heeft het programma van de bijzondere dag bekendgemaakt.

  ’s Morgens worden de koning en koningin welkom geheten door de Commissaris van de Koning van Flevoland en de burgemeester van Almere, Annemarie Jorritsma. Daarna zal het koninklijk paar onder meer een optreden van het Almeerse Jeugd Symfonie Orkest, een demonstratie van een fitnessles voor ouderen en een presentatie van talentvolle sporters bijwonen. Ook nemen de twee een kijkje bij een streekproductenmarkt.

  In Overijssel reizen ze achtereenvolgens naar ’s Heerenbroek, Zwolle en Goor. In de eerste plaats woont het koninklijk paar de start van het dorpsfeest bij. De plaats bestaat 650 jaar. In Zwolle bezoeken ze onder meer de opening van de tentoonstelling over Kroonappels en in de laatste plaats zijn ze bij de viering van 750 jaar stadsrechten.

  7 juni 2013 - 15:33