×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Provinciebezoek Flevoland en Overijssel

  Muziek, bewegen, streekproducten, kroonappels en dorpsfeest op programma

  Provinciebezoek Flevoland en Overijssel

  Koning Willem-Alexander en koningin Máxima reizen 19 juni af naar Flevoland en Overijssel. In de eerste provincie bezoeken zij Almere, Lelystad, Emmeloord en Ens. De Rijksvoorlichtingsdienst heeft het programma van de bijzondere dag bekendgemaakt.

  ’s Morgens worden de koning en koningin welkom geheten door de Commissaris van de Koning van Flevoland en de burgemeester van Almere, Annemarie Jorritsma. Daarna zal het koninklijk paar onder meer een optreden van het Almeerse Jeugd Symfonie Orkest, een demonstratie van een fitnessles voor ouderen en een presentatie van talentvolle sporters bijwonen. Ook nemen de twee een kijkje bij een streekproductenmarkt.

  In Overijssel reizen ze achtereenvolgens naar ’s Heerenbroek, Zwolle en Goor. In de eerste plaats woont het koninklijk paar de start van het dorpsfeest bij. De plaats bestaat 650 jaar. In Zwolle bezoeken ze onder meer de opening van de tentoonstelling over Kroonappels en in de laatste plaats zijn ze bij de viering van 750 jaar stadsrechten.

  7 juni 2013 - 15:33