×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinsessen naar de Apenheul

  Margriet en Gusti naar bijeenkomst ontbossing

  Prinses Margriet gaat zondagmiddag 15 januari naar een bijeenkomst over ontbossing in de Apenheul in Apeldoorn. De bijeenkomst wordt gehouden in het kader van een Europese tournee van Prinses Gusti Kanjeng Ratu Pembayun van Yogyakarta om aandacht te vragen voor het wereldwijde DeforestAction project.  Prinses Gusti is de oudste dochter van Sultan Hamengkubuwono X en voorzitter van de Yogyakarta Natuurbescherming Stichting. Zij wordt tijdens de reis vergezeld door de heer W. Smits en de heer H. Pakpahan, directeur Gibbon Indonesia, met wie zij in Indonesië samenwerkt aan een project voor dierenbescherming en educatie. Bij de bijeenkomst zijn vertegenwoordigers aanwezig van onder meer Orangutan Outreach Nederland en Stichting Masarang International. Prinses Margriet is beschermvrouwe van Stichting de Apenheul.


  Prinses Margriet gaat zondagmiddag 15 januari naar een bijeenkomst over ontbossing in de Apenheul in Apeldoorn. De bijeenkomst wordt gehouden in het kader van een Europese tournee van Prinses Gusti Kanjeng Ratu Pembayun van Yogyakarta om aandacht te vragen voor het wereldwijde DeforestAction project. 

  Prinses Gusti is de oudste dochter van Sultan Hamengkubuwono X en voorzitter van de Yogyakarta Natuurbescherming Stichting. Zij wordt tijdens de reis vergezeld door de heer W. Smits en de heer H. Pakpahan, directeur Gibbon Indonesia, met wie zij in Indonesië samenwerkt aan een project voor dierenbescherming en educatie.

  Bij de bijeenkomst zijn vertegenwoordigers aanwezig van onder meer Orangutan Outreach Nederland en Stichting Masarang International. Prinses Margriet is beschermvrouwe van Stichting de Apenheul.

  13 januari 2012 - 17:30