Prinsessen naar de Apenheul

Prinses Margriet gaat zondagmiddag 15 januari naar een bijeenkomst over ontbossing in de Apenheul in Apeldoorn. De bijeenkomst wordt gehouden in het kader van een Europese tournee van Prinses Gusti Kanjeng Ratu Pembayun van Yogyakarta om aandacht te vragen voor het wereldwijde DeforestAction project.  Prinses Gusti is de oudste dochter van Sultan Hamengkubuwono X en voorzitter van de Yogyakarta Natuurbescherming Stichting. Zij wordt tijdens de reis vergezeld door de heer W. Smits en de heer H. Pakpahan, directeur Gibbon Indonesia, met wie zij in Indonesië samenwerkt aan een project voor dierenbescherming en educatie. Bij de bijeenkomst zijn vertegenwoordigers aanwezig van onder meer Orangutan Outreach Nederland en Stichting Masarang International. Prinses Margriet is beschermvrouwe van Stichting de Apenheul.

Prinses Margriet gaat zondagmiddag 15 januari naar een bijeenkomst over ontbossing in de Apenheul in Apeldoorn. De bijeenkomst wordt gehouden in het kader van een Europese tournee van Prinses Gusti Kanjeng Ratu Pembayun van Yogyakarta om aandacht te vragen voor het wereldwijde DeforestAction project. 

Prinses Gusti is de oudste dochter van Sultan Hamengkubuwono X en voorzitter van de Yogyakarta Natuurbescherming Stichting. Zij wordt tijdens de reis vergezeld door de heer W. Smits en de heer H. Pakpahan, directeur Gibbon Indonesia, met wie zij in Indonesië samenwerkt aan een project voor dierenbescherming en educatie.

Bij de bijeenkomst zijn vertegenwoordigers aanwezig van onder meer Orangutan Outreach Nederland en Stichting Masarang International. Prinses Margriet is beschermvrouwe van Stichting de Apenheul.