×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Victoria en Daniel stralen tijdens persconferentie

  Dolgelukkig paar na aankondiging van de verloving

  Bekijk hieronder het filmpje van de persconferentie die prinses Victoria en haar verloofde Daniel Westling gaven na aanleiding van de huwelijksaankondiging. Er wordt in het Zweeds gepraat, maar sommige dingen zijn goed te begrijpen. Zo vertelt Victoria vol lof over haar schoonfamilie en ook haar antwoord op het huwelijksaanzoek van Daniel is duidelijk te verstaan: Ja! Ja! Ja! Dus het is zeer de moeite waard om het filmpje eens te bekijken.


  26 februari 2009 - 10:19