×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Margriet naar fietsenfeest in Dieren

  Koninklijke Gazelle maakt 14 miljoenste fiets en viert 120 jaar

  Prinses Margriet naar fietsenfeest in Dieren

  Prinses Margriet viert vanmiddag in de fietsenfabriek van Gazelle in Dieren het 120-jarig jubileum mee. Ook wordt de 14 miljoenste fiets geproduceerd. De prinses zal zelf de laatste hand leggen aan het rijwiel. Vervolgens krijgen drie ouders van kinderen met een spierziekte een elektrische fiets van Gazelle cadeau. Hiermee krijgen ze letterlijk een duwtje in de rug tijdens lange fietstochten. De fietsen zijn uniek doordat zij voorzien zijn van de productienummers 14.000.001, 14.000.002 en 14.000.003.
  Prinses Margriet krijgt ook een rondleiding door de fabriek, waar zij niet geheel onbekend is. Toen het bedrijf in 1992 honderd jaar bestond was Margriet ook aanwezig. Zij reikte toen aan Gazelle het predicaat Koninklijk uit.

  14 december 2012 - 10:32