×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Margriet naar fietsenfeest in Dieren

  Koninklijke Gazelle maakt 14 miljoenste fiets en viert 120 jaar

  Prinses Margriet naar fietsenfeest in Dieren

  Prinses Margriet viert vanmiddag in de fietsenfabriek van Gazelle in Dieren het 120-jarig jubileum mee. Ook wordt de 14 miljoenste fiets geproduceerd. De prinses zal zelf de laatste hand leggen aan het rijwiel. Vervolgens krijgen drie ouders van kinderen met een spierziekte een elektrische fiets van Gazelle cadeau. Hiermee krijgen ze letterlijk een duwtje in de rug tijdens lange fietstochten. De fietsen zijn uniek doordat zij voorzien zijn van de productienummers 14.000.001, 14.000.002 en 14.000.003.
  Prinses Margriet krijgt ook een rondleiding door de fabriek, waar zij niet geheel onbekend is. Toen het bedrijf in 1992 honderd jaar bestond was Margriet ook aanwezig. Zij reikte toen aan Gazelle het predicaat Koninklijk uit.

  14 december 2012 - 10:32