Prinses Madeleine bedankt met videoboodschap

In een week tijd hebben zo'n 175 mensen gehoor gegeven aan de oproep van prinses Madeleine om de mensen die belangrijk zijn geweest in hun leven te bedanken. De prinses deed deze oproep vorige week naar aanleiding van een nieuwe campagne van de stichting World Childhood Foundation van haar moeder koningin Silvia.

"Ieder kind heeft het recht om zich goed, veilig en geliefd te voelen. Maar in veel delen van de wereld, in ieder land en in iedere stad zijn er kinderen die mishandeld en verwaarloosd worden", vertelt ze.

"Ik ben prinses Madeleine van Zweden en mijn moeder richtte World Childhood Foundation 14 jaar geleden op met de droom dat ieder kind in een veilige omgeving kan opgroeien", aldus de brunette, die vervolgens uitlegt dat ze beginnen met een nieuwe campagne. Deze heet Thank You.

"Hiermee kunnen we allemaal bedankt zeggen tegen de mensen die een verschil hebben gemaakt in ons leven, de mensen die van ons houden en ons een veilig gevoel hebben gegeven." Via een website kun je een muzieknummer uitzoeken en het liedje met een boodschap delen met de mensen die je dankbaar bent. "Het is heel simpel", besluit Madeleine met een glimlach.

Geef een reactie

Gerelateerde artikelen