×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Carolina trouwt in Florence

  Koninklijke familie in groten getale aanwezig

  Prinses Carolina de Bourbon de Parme is getrouwd met Albert Brenninkmeijer. Het kerkelijk huwelijk vindt plaats in de Italiaanse stad Florence, in aanwezigheid van nagenoeg de gehele koninklijke familie. De prinses draagt een bruidsjapon van Addy van de Krommenacker. Het bruidsboeket bevat naast Lelietjes-van-Dalen ook Lathyrus, de lievelingsbloemen van wijlen koningin Juliana. De getuigen van de bruid zijn haar zusje Margarita, haar broer Jaime en haar vriendin sinds de lagere school Marte Roemer-Visser. Aan de kant van de bruidegom zijn de getuigen zijn zusje Cécile Coke-Brenninkmeijer, broer Roderick Brenninkmeijer en goede vriend Prins Nicholas Doimi de Frankopan. De huwelijksplechtigheid wordt geleid door Pater Gregory Brenninkmeijer S.J., samen met Dom Dominic Milroy O.S.B. en de prior van San Miniato al Monte, Dom Bernardo Gianni O.S.B. Pater Gregory Brenninkmeijer is een oom van de bruidegom en heeft ook de vader van de bruid goed gekend. Dom Dominic Milroy is een monnik van het Benedictijner klooster in Ampleforth, Engeland, waar de bruidegom op het internaat heeft gezeten. De ceremonie zal in het Engels worden gehouden, met liederen, Bijbelteksten en gebeden in het Spaans, Nederlands en Frans. De plechtigheid wordt begeleid door het koor van de katholieke kerk Our Most Holy Redeemer and St Thomas More, Chelsea, Londen, onder leiding van David Bevan, die hier al circa dertig jaar koormeester is. De familie van de bruidegom zijn parochianen van de kerk en hijzelf is een frequente bezoeker.


  Foto Reni van Maren/Royalty Overname verboden!

  16 juni 2012 - 12:59