×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prinses Carolina trouwt 16 juni

  Huwelijk met Brenninkmeijer-telg in Florence

  Prinses Caroline de Bourbon de Parme heeft een bijzondere locatie gekozen voor haar huwelijk. Op 16 juni aanstaande trouwt ze met Albert Brenninkmeijer in de San Miniato Al Monte-basiliek in Florence. De jongste dochter van prinses Irene verloofde zich kort na de feestdagen met de telg uit het beroemde C&A-geslacht. Sindsdien was het echter stil rondom het aanstaande bruidspaar, waarvan ook nog niet één foto bekend is. Maar nu is de datum waarop de prinses trouwt dan toch uitgelekt. Tegelijkertijd weet nu ook de doopnamen van haar aanstaande man: Albert Ludgerus. Naar verwachting zal een groot deel van de koninklijke familie dit huwelijk op 16 juni gaan bijwonen. De veiligheidsmaatregelen zullen extreem zijn aangezien de familie Brenninkmeijer - volgens Quote de rijkste familie van ons land - zeer gesteld is op haar privacy. Volgens het secretariaat van de prinses zullen media echter welkom zijn bij het huwelijk.


  Prinses Caroline de Bourbon de Parme heeft een bijzondere locatie gekozen voor haar huwelijk. Op 16 juni aanstaande trouwt ze met Albert Brenninkmeijer in de San Miniato Al Monte-basiliek in Florence. De jongste dochter van prinses Irene verloofde zich kort na de feestdagen met de telg uit het beroemde C&A-geslacht. Sindsdien was het echter stil rondom het aanstaande bruidspaar, waarvan ook nog niet één foto bekend is. Maar nu is de datum waarop de prinses trouwt dan toch uitgelekt. Tegelijkertijd weet nu ook de doopnamen van haar aanstaande man: Albert Ludgerus. Naar verwachting zal een groot deel van de koninklijke familie dit huwelijk op 16 juni gaan bijwonen. De veiligheidsmaatregelen zullen extreem zijn aangezien de familie Brenninkmeijer – volgens Quote de rijkste familie van ons land – zeer gesteld is op haar privacy. Volgens het secretariaat van de prinses zullen media echter welkom zijn bij het huwelijk.

  18 april 2012 - 09:18