×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Willem-Alexander vliegt naar New York

  Kroonprins speecht op bijeenkomst watergerelateerde rampen

  Prins Willem-Alexander vliegt naar New York

  Prins Willem-Alexander legt deze week een bliksembezoek aan New York af. De prins woont daar op woensdag 6 en donderdag 7 maart een VN-bijeenkomst bij over watergerelateerde rampen. Zo is te zien op de agenda van het Koninklijk Huis.

  Willem-Alexander legt het bezoek af samen met secretaris-generaal Ban Ki-moon. De prins zal er ook een toespraak houden. En hij is niet de enige Nederlander die er aanwezig zal zijn. Ook minister Schultz van Haegen vliegt er voor naar de Amerikaanse stad. Dit vanwege de grote Nederlandse expertise en reputatie op het gebied van waterveiligheid.

  En dit is niet het enige bezoek van de prins. Aan het einde van week zal hij de tentoonstelling over Peter de Grote openen in de Hermitage in Amsterdam. Willem-Alexander is beschermheer van de Hermitage.

  Op donderdag staat er ook nog een publiek optreden op de agenda van koningin Beatrix. Ze blijft dicht bij huis, want ze wordt verwacht in Sociëteit de Witte in Den Haag. Ze is daar ter gelegenheid van het 20-jarig bestaan van de Hoge Commissaris inzake Nationale Minderheden bij de Organisatie voor Veiligheid en Samenwerking in Europa (OVSE).

  4 maart 2013 - 13:14