×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Philip ontslagen uit ziekenhuis

  Prins Philip ontslagen uit ziekenhuis

  Prins Philip is vandaag ontslagen uit het ziekenhuis waar hij verbleef voor een heupoperatie. Dat heeft een woordvoerder van Buckingham Palace bevestigd.


  De Britse prins Philip is na 11 dagen uit het ziekenhuis ontslagen. Dat meldde de BBC maandag.

  De 92-jarige echtgenoot van koningin Elizabeth werd opgenomen in een ziekenhuis in Londen na klachten over pijn in de onderbuik. Hij heeft een kijkoperatie ondergaan. De ingreep was geen spoedgeval maar gepland, volgens Buckingham Palace. De prins schudde maandag handen met medewerkers van de kliniek en zwaaide en lachte voordat hij in een auto stapte die hem naar Windsor Castle bracht om verder te herstellen. Dat gaat nog maanden vergen. Hij kreeg tijdens zijn opname meer dan duizend kaarten toegestuurd. De prins moest zijn 92ste verjaardag in het ziekenhuis vieren.

  17 juni 2013 - 11:49