×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Philip (91) verbreekt record

  Elizabeth's man is oudste mannelijke royal in Verenigd Koninkrijk

  Prins Philip (91) verbreekt record

  Prins Philip schrijft koninklijke geschiedenis. De 91-jarige hertog van Edinburgh is sinds deze week het oudste mannelijke lid van het Britse koningshuis aller tijden. De echtgenoot van koningin Elizabeth II weigert koninklijke taken neer te leggen, ondanks zijn leeftijd en de twijfels over zijn gezondheid. Hoewel adviseurs zeggen dat hij rustiger aan moet doen, trekt hij zelfs meer taken naar zich toe.

  Tijdens het 60-jarig jubileum van Elizabeth lag prins Philip in het ziekenhuis met een blaasontsteking, waardoor hij een deel van de festiviteiten moest missen. Het oudste vrouwelijke lid van het Britse koninghuis aller tijden was prinses Alice, hertogin van Gloucester. De tante van Elizabeth stierf op 102-jarige leeftijd.

  Philip moet het minstens tot 2023 op deze manier volhouden, wil hij daadwerkelijk de alleroudste Britse royal uit de geschiedenis worden.

  26 februari 2013 - 16:26