×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry terug naar Afghanistan

  Eerst Apachebrevet halen: prins krijgt geen voorkeursbehandeling

  Prins Harry bereidt zich voor om terug te keren naar de frontlinie van Afghanistan. De Britse prins, die derde in lijn van de troonopvolging is, kan binnen een jaar na het behalen van zijn brevet om met een Apache-gevechtshelikopter te vliegen terugkeren naar het Midden-Oosten. De zesentwintig jarige prins kan naar verwachting op zijn vroegst in het voorjaar van 2012 terugkeren naar Afghanistan om de Taliban te bestrijden. Een woordvoerder van Luitenant Wales is trots dat de prins zover is gekomen. Hij heeft zijn instructeurs verbaasd met zijn aanleg voor het besturen van helikopters en zijn vastberadenheid om hierin te slagen. 'Ik ben zeer toegewijd, omdat ik de mensen die mij het vertrouwen hebben gegeven niet wil teleurstellen.'


  11 maart 2011 - 12:30