×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry terug in Afghanistan

  Charles 'ontzettend trots' op zijn tweede zoon

  Prins Harry is teruggekeerd naar de Afghaanse frontlinie. Vrijdag kwam hij in de vroege ochtend aan op Camp Bastion in de provincie Helmand in Afghanistan. Het is de tweede keer dat de prins in dat land gelegerd wordt. De vorige keer werd zijn verblijf stilgehouden, maar vroegtijdig opgemerkt door de pers. Als Captain Wales is Harry ‘Co-Pilot Gunner’ – co-pilootschutter – van de Apache, een gevechtshelikopter. Na tien dagen acclimatiseren zal hij aan de slag gaan voor het Britse leger. De taken van prins Harry maken onderdeel uit van de Joint Aviation Group (JAG), die helikopterondersteuning biedt aan de ISAF en Afghaanse troepen.
  Al in augustus moest Harry afscheid nemen van zijn vader. De koningin en prins Charles zijn volledige geïnformeerd over de operatie en de prins is ‘ontzettend trots op zijn zoon’, aldus St. James’ s Palace.
  Deze week nam hij in Kensington Palace afscheid van zijn broer William.

  7 september 2012 - 12:07