×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry gepromoveerd

  Roodharige prins nu Aircraft Commander

  Prins Harry gepromoveerd

  Prins Harry mag zich officieel Apache Aircraft Commander noemen. De prins is nu piloot van het derde regiment van de Britse luchtmacht, schrijft Hello magazine.


  Zijn commandant Tom de la Rue is vol lof over de prins. “Een geweldige prestatie van Captain Wales. Hij is met vlag en wimpel geslaagd.”

  Eerder zei Harry dat hij zich in het leger ‘one of the guys’ voelt. “Mijn vader herinnert me er altijd aan wie ik ben. In het leger kan ik dat af en toe helemaal vergeten. Wij dragen allemaal hetzelfde uniform.”

  6 juli 2013 - 10:31