×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Harry gepromoveerd

  Roodharige prins nu Aircraft Commander

  Prins Harry gepromoveerd

  Prins Harry mag zich officieel Apache Aircraft Commander noemen. De prins is nu piloot van het derde regiment van de Britse luchtmacht, schrijft Hello magazine.


  Zijn commandant Tom de la Rue is vol lof over de prins. “Een geweldige prestatie van Captain Wales. Hij is met vlag en wimpel geslaagd.”

  Eerder zei Harry dat hij zich in het leger ‘one of the guys’ voelt. “Mijn vader herinnert me er altijd aan wie ik ben. In het leger kan ik dat af en toe helemaal vergeten. Wij dragen allemaal hetzelfde uniform.”

  6 juli 2013 - 10:31