×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • ’Prins George is een deugniet’

  Prins William heeft de eerste luier verschoond

  ’Prins George is een deugniet’

  Prins George is een kleine deugniet, vindt zijn vader, prins William. Tijdens zijn eerste interview sinds de geboorte van zijn zoon doet de hertog van Cambridge een boekje open over het kleine mannetje. “Hij groeit best snel”, aldus William. “En hij wil maar weinig slapen, dat is wel een probleempje”.
  Het kleine ventje houdt zijn ouders dus regelmatig wakker. “Maar mij niet zo vaak als Catherine. Ze doet het geweldig en het gaat goed met haar.” William vindt het niet erg dat hij weer aan het werk moet. “Zoals sommige vaders zullen begrijpen, kijk ik er wel naar uit. Dan krijg ik misschien wat meer slaap.”
  De afgelopen weken zijn bijzonder geweest voor de zoon van prins Charles. “Het was een hele andere emotionele ervaring, iets waarvan ik dacht dat ik het nooit zo zou voelen”, zegt de prins tegen CNN.
  “Ik heb de eerste luier verschoond”, onthult William. Daarbij werd hij naar eigen zeggen door aardig wat vroedvrouwen aangestaard. En dat is niet de enige onthulling die William doet. Toen hij en zijn vrouw met George wegreden bij het ziekenhuis zette de nieuwbakken vader het kinderzitje heel gemakkelijk in de auto. “Geloof me, het was niet de eerste keer. Ik heb het geoefend. Ik moest er niet aan denken dat het mis zou gaan.”
  William zegt ook dat hij het prima vond om zijn kindje aan heel veel mensen te laten zien buiten het ziekenhuis in Londen. “Ik vond het niet echt fijn, maar ik weet dat het door mijn positie van me wordt verwacht. En het is ook leuk dat er zo veel mensen waren gekomen om George te zien. Ik was al blij dat hij niet heel hard moest huilen.”
  Het hele interview met papa William wordt op 15 september uitgezonden door CNN.

  19 augustus 2013 - 16:04