×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Friso verblijft nu op Huis ten Bosch

  Mabel en kinderen deze zomer in Den Haag bij Beatrix

  Prins Friso verblijft nu op Huis ten Bosch

  Prins Friso heeft dinsdag het Wellington Ziekenhuis verlaten, meldt de RVD. Hij verblijft deze zomer met zijn vrouw Mabel en kinderen Luana en Zaria op paleis Huis ten Bosch, waar prinses Beatrix voorlopig ook nog woont. Daar zal een medisch team onder leiding van Prof. Jan van Gijn en Dr. Michael Kuiper de prins gaan verzorgen. 

  Prins Friso blijft onveranderd in een toestand van ‘minimal consciousness’. Zijn gezondheidstoestand is nog steeds zorgwekkend, zo liet de RVD dinsdagmiddag weten. Verdere behandeling in een ziekenhuis is echter niet noodzakelijk meer. Daarom zullen lange termijn mogelijkheden voor zijn verzorging in Nederland of in het Verenigd Koninkrijk worden bekeken. In de komende maanden worden alle opties hiervoor in overleg met deskundigen onderzocht.

  9 juli 2013 - 15:12