×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Friso verblijft nu op Huis ten Bosch

  Mabel en kinderen deze zomer in Den Haag bij Beatrix

  Prins Friso verblijft nu op Huis ten Bosch

  Prins Friso heeft dinsdag het Wellington Ziekenhuis verlaten, meldt de RVD. Hij verblijft deze zomer met zijn vrouw Mabel en kinderen Luana en Zaria op paleis Huis ten Bosch, waar prinses Beatrix voorlopig ook nog woont. Daar zal een medisch team onder leiding van Prof. Jan van Gijn en Dr. Michael Kuiper de prins gaan verzorgen. 

  Prins Friso blijft onveranderd in een toestand van ‘minimal consciousness’. Zijn gezondheidstoestand is nog steeds zorgwekkend, zo liet de RVD dinsdagmiddag weten. Verdere behandeling in een ziekenhuis is echter niet noodzakelijk meer. Daarom zullen lange termijn mogelijkheden voor zijn verzorging in Nederland of in het Verenigd Koninkrijk worden bekeken. In de komende maanden worden alle opties hiervoor in overleg met deskundigen onderzocht.

  9 juli 2013 - 15:12