×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Frederik voltooit triatlon

  ‘Hele bijzondere uitdaging’

  Prins Frederik voltooit triatlon

  Prins Frederik van Denemarken heeft zich zondag van zijn sportiefste kant laten zien. Hij deed mee aan de beroemde triatlon Ironman in hoofdstad Kopenhagen. Op het programma stond 3,8 kilometer zwemmen, 180 kilometer fietsen, gevolgd door 42,2 kilometer hardlopen.

  Vooraf zei de prins dat hij zich erop verheugde te concurreren met de 2600 andere deelnemers. “Het zal een hele bijzondere uitdaging zijn.” De eerste discipline zwemmen had zondag plaats in het water van Amagar Strandpark. Gefietst werd in de omgeving Noord-Seeland. De marathon ging deels door het historische centrum van Kopenhagen. Aan de triatlon deden deelnemers uit 40 landen mee.

  Frederik is een getraind man. In de zomer deed hij mee aan de halve Ironman in Jels in Jutland. Hij heeft ook meerdere malen een marathon uitgelopen en nam deel aan diverse races.

  18 augustus 2013 - 20:13