×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles verheugt zich op kleinkind

  Kroonprins beantwoordt vragen over baby op zijn boerderij

  Prins Charles verheugt zich op kleinkind

  Prins Charles verheugt zich op de geboorte van zijn eerste kleinkind en zijn rol als opa. Dit vertelde hij aan de makers van het BBC-programma Countrylife die een bezoek brachten aan zijn biologische boerderij Highgrove in Gloucestershire, meldt Hello Magazine. Prins Charles beantwoordt tijdens het interview een paar vragen over de komst van het eerste kindje dat zijn zoon prins William en schoondochter Kate in juli verwachten. ”Ik verheug me er enorm op”, zei de prins van Wales. De presentatrice van Countrylife vroeg hem onder meer of hij zich oud begint te voelen als hij straks grootvader wordt. ”Natuurlijk, tot op zekere hoogte. Het is zo ongelooflijk en plotseling, dat overkomt je in het leven”, antwoordde Charles.

  De prins zegt een fan te zijn van het BBC-programma dat zijn 25-jarig bestaan viert met de aflevering op de koninklijke boerderij. De BBC zendt de jubileumaflevering zondagavond uit.

  7 maart 2013 - 15:53