×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Prins Charles verheugt zich op kleinkind

  Kroonprins beantwoordt vragen over baby op zijn boerderij

  Prins Charles verheugt zich op kleinkind

  Prins Charles verheugt zich op de geboorte van zijn eerste kleinkind en zijn rol als opa. Dit vertelde hij aan de makers van het BBC-programma Countrylife die een bezoek brachten aan zijn biologische boerderij Highgrove in Gloucestershire, meldt Hello Magazine. Prins Charles beantwoordt tijdens het interview een paar vragen over de komst van het eerste kindje dat zijn zoon prins William en schoondochter Kate in juli verwachten. ”Ik verheug me er enorm op”, zei de prins van Wales. De presentatrice van Countrylife vroeg hem onder meer of hij zich oud begint te voelen als hij straks grootvader wordt. ”Natuurlijk, tot op zekere hoogte. Het is zo ongelooflijk en plotseling, dat overkomt je in het leven”, antwoordde Charles.

  De prins zegt een fan te zijn van het BBC-programma dat zijn 25-jarig bestaan viert met de aflevering op de koninklijke boerderij. De BBC zendt de jubileumaflevering zondagavond uit.

  7 maart 2013 - 15:53