×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Oostenrijkse kranten kleuren oranje

  Terugkeer naar het drama' en 'lachen op de onheilsplek'

  Oostenrijkse kranten kleuren oranje

  De Oostenrijkse kranten besteden dinsdag ruim aandacht aan de fotosessie van de Oranjes in Lech. De Kurier heeft zelfs de halve voorpagina ingeruimd voor een foto van prinses Máxima met dochter Ariane.

  ‘Terugkeer naar het drama’ kopt de krant uit Wenen. Op de laatste pagina staat een kort verslag over het koninklijk ‘lachen op de onheilsplek’, een verwijzing naar het ski-ongeval van prins Friso een jaar geleden. Het was de laatste keer dat Beatrix als koningin in Lech poseerde, aldus de Kurier. Volgend jaar gaat het om koning Willem-Alexander en koningin Máxima.

  De Kronen Zeitung heeft de koninklijke familie in de Tiroler editie ook groot op de voorpagina, naast een kleinere foto van prinses Caroline van Monaco die deze week met haar dochter prinses Alexandra eveneens vakantie viert nabij Lech. ‘De stralende winterzon kon de donkere wolk die boven de koninklijke familie hangt niet wegnemen’, stelt de Kronen Zeitung. Misschien daarom wel deden de Oranjes extra hun best om vrolijk over te komen. Het was in elk geval een ontspannen en vriendelijke fotosessie waarbij iedereen aan zijn trekken kwam.

  In Die Presse wordt ook gesproken over ‘professioneel lachen’. Volgens de krant ‘verplicht de traditie, ook wanneer het slechts om vakantie gaat’. De Vorarlberger Nachrichten is lovend over de skikunsten van de drie prinsesjes die ‘een opvallend goed figuur hebben geslagen’. Volgens de Tiroler Tageszeitung was niet te merken of de fotosessie de koninklijke familie onder de omstandigheden zwaar is gevallen.

  19 februari 2013 - 12:03