×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Harry en Meghan aan de slag

  Door Marc van der Linden

  De eerste klap is een daalder waard. Als het waar is dat Harry en Meghan voor hun eerste optreden als sprekers bijna een miljoen euro hebben gekregen, dan hebben ze dat heel goed onderhandeld. Elk bedrijf dat dit paar inhuurt krijgt publiciteit, maar het eerste het meeste. In dit geval was het de financiële instelling…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Ontwerper Edouard Vermeulen dankbaar

  Ontwerper Edouard Vermeulen dankbaar

  Edouard Vermeulen is koningin Máxima ‘heel, heel erg dankbaar’ voor de kans die hij heeft gekregen om de jurk te ontwerpen die ze droeg tijdens de abdicatie. Op Radio 1 zegt de ontwerper van het Belgische modehuis Natan verder dat hij het erg leuk vond om ook de jurkjes van de prinsesjes te mogen maken. Dat hij ook de ‘kleine jurkjes’ mocht maken, kwam voor de Belg als een totale verrassing. Máxima zou hem min of meer bij toeval hebben gevraagd of hij ook niet kon helpen met de stof voor de jurkjes. “Een hele leuke opdracht, eigenlijk heb ik dat nooit eerder gedaan.” Vermeulen is geen onbekende voor de koningin. De twee kennen elkaar al sinds 2002. “Ik heb haar 12 jaar geleden ontmoet voor het huwelijk met Willem-Alexander. Ze kwam langs in mijn winkel. Later hebben we elkaar beter leren kennen tijdens een diner.” Uiteindelijk was zijn eerste klus voor Máxima het ontwerpen van de kleding die ze droeg tijdens het Nationaal Huwelijksfeest in de Amsterdamse ArenA op de dag voor het huwelijk tussen Willem-Alexander en Máxima.

  30 april 2013 - 18:32