Placeholder

Nederlandse DJ helpt prinses Madeleine

Prinses Madeleine van Zweden is DJ Tiësto bijzonder dankbaar. Dat schrijft ze op Facebook. De wereldberoemde Nederlandse muzikant en entertainer heeft een remix gemaakt ter ondersteuning van de campagne van de Childhood Foundation. Madeleine werkt voor deze door haar moeder koningin Silvia in 1999 opgerichte organisatie voor kinderen.

Het nummer van Tiësto heet Love Is the Answer en is via iTunes en de speciale website www.thankyou.org te verkrijgen. De opbrengst van de Tiësto Remix gaat naar Childhood, dat eind augustus een nieuwe campagne lanceert onder de noemer ‘Dank u!’. “Ik kan nog niks zeggen over die campgane, maar ik kan niet wachten u allen te verrassen met wat eind deze zomer komt”, aldus de enthousiaste Madeleine.

Madeleine is net enkele dagen terug van haar huwelijksreis met Chris O’Neill, met wie ze op 8 juni in Stockholm in het huwelijk trad. Eerder deze week namen beiden nog een kijkje bij de modeshow van Valentino in Parijs. Valentino maakte de bruidsjurk van de jongste dochter van koning Carl Gustaf en koningin Silvia. Dit weekeinde is Madeleine in het Zweedse Marstrand, waar wordt gezeild om de Stena Match Cup. De opbrengsten van de activiteiten bij de zeilwedstrijden zijn ook voor Childhood.